Opleidingen

NiDi Bedrijfsopleidingen is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. De opleidingen die we aanbieden zijn minimaal op HBO niveau en worden over het algemeen klassikaal gegeven. Uiteraard kunnen wij in overleg ook in-company opleidingen verzorgen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij je dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Kijk snel naar onderstaand aanbod aan opleidingen en schrijf jezelf in. Zit er op het moment geen passende opleiding voor je bij? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden

Dé hogeschool voor Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet.

NiDi is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Nu direct inschrijven
Meer informatie aanvragen

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.

NiDi Trainingen

Bekijk alle informatie over één van onze trainingen. Geschikt voor iedereen die zich dagelijks bezighoudt met verzuim, human resource en duurzame inzetbaarheid.

Trainingsaanbod

NiDi Nieuwsbrief

Alle inhoudelijke informatie over onze trainingsaanbod en onze opleidingen direct in uw Postvak In? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Vragen? Kom in contact

Kampt u nog met een vraag of opmerking over de informatie op onze website? Kom direct in contact met NiDi Beroepsopleidingen.

Neem contact op