Heel Nederland Inzetbaar

Heel Nederland; betekent dat duurzame inzetbaarheid voor iedereen?

Ja, als het gaat om duurzame inzetbaarheid denken wij groot. Dat doen we omdat werkend Nederland vitaliteit en gezondheid verdient. Daar wordt letterlijk iedereen beter van. Want wie vitaal is, is beter in balans, doet werk waarin haar of zijn talenten tot hun recht komen en is dus beter inzetbaar.

Waarom trainingen en opleidingen van NiDi?

Wij zijn het instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid in 2012 op de kaart heeft gezet en het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) heeft ontwikkeld. NiDi is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid.

Waar kan je dus beter een opleiding, training of workshop volgen dan bij ons?

Opleidingen zijn voor iedereen

We nemen Heel Nederland Inzetbaar heel serieus en bieden opleidingen aan voor alle denkbare niveaus en functies. Medewerkers, HR-adviseurs, managers, zzp’ers en financieel adviseurs; iedereen vindt bij ons een opleiding of een training die helpt om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

Hoe bereiken we ons doel om iedereen in beweging te krijgen?

Bij NiDi maken we ons sterk voor inclusief werkgeverschap. Heel Nederland Inzetbaar is net zo inclusief, dus ook gericht op mensen met een beperking. Heel Nederland Inzetbaar is voor iedereen die werkt en vitaal wil blijven werken.

Hoe realiseren we deze ambitie?

Door dit thema met iedereen te delen. Via onze opleidingen, trainingen en workshops geven we onze ambitie en energie door. De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken. Want van duurzame inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter.

Alle opleidingen

Kun je duurzame inzetbaarheid leren?

Ja, beslist. Onze praktische opleidingen en trainingen leren HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs om werk te maken van Duurzame Inzetbaarheid.

Alle opleidingen
Trainingsaanbod

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.

NiDi Trainingen

Bekijk alle informatie over één van onze trainingen. Geschikt voor iedereen die zich dagelijks bezighoudt met verzuim, human resource en duurzame inzetbaarheid.

Trainingsaanbod

NiDi Nieuwsbrief

Alle inhoudelijke informatie over onze trainingsaanbod en onze opleidingen direct in uw Postvak In? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Vragen? Kom in contact

Kampt u nog met een vraag of opmerking over de informatie op onze website? Kom direct in contact met NiDi Beroepsopleidingen.

Neem contact op