Heel Nederland Inzetbaar

Kun je duurzame inzetbaarheid leren?

Ja, beslist. Onze praktische opleidingen, cursussen, trainingen en workshops leren HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

Heel Nederland; betekent dat duurzame inzetbaarheid voor iedereen?

Ja, als het gaat om duurzame inzetbaarheid denken wij groot. Dat doen we omdat werkend Nederland vitaliteit en gezondheid verdient. Daar wordt letterlijk iedereen beter van. Want wie vitaal is, is beter in balans, doet werk waarin haar of zijn talenten tot hun recht komen en is dus beter inzetbaar.

Waarom trainingen en opleidingen van NiDi?

Wij zijn het instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid in 2012 op de kaart heeft gezet en het keurmerk heeft ontwikkeld. NiDi is de hogeschool van de duurzame inzetbaarheid. Waar kun je dus beter een opleiding, training of workshop volgen dan bij ons?

Opleidingen voor iedereen

We nemen Heel Nederland Inzetbaar heel letterlijk en bieden opleidingen aan voor alle denkbare niveaus en functies. Van medewerkers tot en met HR-adviseurs, managers en business partners, van zzp’ers tot en met financieel adviseurs; iedereen vindt bij ons een opleiding of een training die helpt om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

Ons doel: iedereen bereiken en in beweging brengen

Bij NiDi maken we ons sterk voor inclusief werkgeverschap. Heel Nederland Inzetbaar is net zo inclusief, dus ook gericht op mensen met een beperking. Heel Nederland Inzetbaar is voor iedereen die werkt en vitaal wil blijven werken.

Hoe we die ambitie realiseren?

Door dit thema met iedereen te delen. Via onze opleidingen, trainingen en workshops geven we onze ambitie en energie door. De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken. Want van duurzame inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter.

ONZE
OPLEIDINGEN

Actueel en Inspirerend


Onze opleidingen