Trainingen

NiDi Bedrijfsopleidingen is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen.

We trainen alle lagen van de organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deze trainingen kunnen klassikaal gevolgd worden maar wij kunnen ook in-company trainingen verzorgen. Wij maken trainingen voor ieder gewenst niveau, zodat we duurzame inzetbaarheid bereikbaar maken voor iedereen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze trainingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Duurzame inzetbaarheid is te leren! Wij helpen je graag verder. Kijk snel naar onderstaand aanbod aan trainingen en schrijf je in.

Zit er op het moment niets passend tussen? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk ons actuele trainingsaanbod

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van training bij NiDi Bedrijfsopleidingen? Maak dan nu een selectie uit de volgende trainingen:

Algemene voorwaarden

Dé hogeschool voor Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet.

NiDi is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Nu direct inschrijven
Meer informatie aanvragen

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.

NiDi Trainingen

Bekijk alle informatie over één van onze trainingen. Geschikt voor iedereen die zich dagelijks bezighoudt met verzuim, human resource en duurzame inzetbaarheid.

Trainingsaanbod

NiDi Nieuwsbrief

Alle inhoudelijke informatie over onze trainingsaanbod en onze opleidingen direct in uw Postvak In? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Vragen? Kom in contact

Kampt u nog met een vraag of opmerking over de informatie op onze website? Kom direct in contact met NiDi Beroepsopleidingen.

Neem contact op