NIDI Bedrijfsopleidingen

Over NIDI Bedrijfsopleidingen

Wij zijn het instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid in 2012 op de kaart heeft gezet en het keurmerk heeft ontwikkeld. NiDi is de hogeschool van de duurzame inzetbaarheid. Waar kun je dus beter een opleiding, training of workshop volgen dan bij ons? NIDI Bedrijfsopleidingen is voor veel bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. We trainen bijvoorbeeld de leidinggevenden / medewerkers met diverse maatwerk oplossingen middels in-company trainingen of via open inschrijvingen op ons aanbod. Wij maken trainingen voor ieder gewenst niveau, zodat we duurzame inzetbaarheid beschikbaar maken voor iedereen.

Geschiedenis

Sinds 2012 actief in de onderwijsbranche. Inmiddels uitgebreid tot 3 diverse opleidingen en 10 trainingen gespecificeerd tot duurzame inzetbaarheid. Door dit brede aanbod binnen deze niche is er een training/opleiding voor elk gewenst niveau. Momenteel zijn wij druk bezig met een verbreding van ons aanbod om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen.

Locatie

Centraal gelegen in Nederland ligt ons opleidingsinstituut. Bekijk hieronder de routebeschrijving vanuit uw woonsituatie.